Olen usein miettinyt minkä vuoksi tiettyjä asioita tehdään. Vaihdanko verhot keväällä, koska haluan vai koska äidilläni oli tapana tehdä niin. Ostanko kauramaitoa, koska en kehtaa viedä kermapurkkia kimppakämppääni? Olenko valinnut opiskelupaikkani, koska ala kiinnostaa minua vai koska oletan työpaikkojen lisääntyvän kun valmistun? Elänkö itseäni varten, ja jos en, milloin aion aloittaa? Lue blogista ajatuksiani elämästä, ostamisesta ja kierrätyksestä. Kirjoitan myös tyyleistä, parhaista TV-ohjelmista sekä ystävyydestä ja parisuhteista.

Löydä oma tyylisi olla

Pidän itse siitä, että voin tuoda omaa persoonallisuuttani esiin oman tyylini kautta. Pidän vaatteista ja asusteista, jotka viestittävät jotain minusta itsestäni. Haluan myös käyttää meikkiä, joka korostaa minua itseäni sekä parhaita puoliani. Tutustu blogissani uuden vuosikymmenen tuomiin meikkitrendeihin ja kokeile rohkeasti uusia tyylejä ja yhdistele uutta ja tuttua. Tee myös kodistasi sellainen paikka, jossa viihdyt ja jos et asu yksin, ota huomioon myös toisten mielipiteet. Älä mene mukaan kaikkiin uusimpiin trendeihin, vain koska se on muotia vaan kuuntele aina itseäsi.

Anna itsestäsi myös muille

Vaikka kaltaisteni lisäksi sinunkin tulisi vietettyä aikaa kotisohvalla, kannattaa tärkeille ihmissuhteille antaa aikaa. Vahvista suhteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja pyri irtautumaan sellaisista, joissa et viihdy. Osaa olla välillä myös itsekäs ja tehdä sitä mistä itse pidät. Ja jos se sattuu olemaan pelaaminen tai TV:n katselu, tee juuri sitä. Hommaa kanavapaketti, jolta tulee sinulle mieluisia ohjelmia ja anna itsellesi aikaa olla ihan vaan itseksesi. Tai avaa nettikasino vaikka puhelimeltasi työmatkalla istuessasi ja uppoudu erilaisten pelien luomaan maailmaan ja voit irtautua arkipäivän haasteista viihtymällä hetken suosikkipeliesi parissa. Hakeudu kuitenkin puuhailemaan toisten kanssa myös vapaa-ajallasi. Itse tykkään viettää peli-iltoja kavereiden kanssa.