Uutta ilmettä uudelle vuosikymmenelle

Vuosiluku 2020 tuo tullessaan paljon uutta muotirintamalle. Erityisesti tyyli- ja meikkimuoti on muuttumassa, ja aiempien vuosien tyylit kokevat todellisen muutoksen uuden vuosikymmenen alussa. Jo pitkään vallalla ollut vapaus olla juuri sellainen kuin on, on lisännyt ihmisten rohkeutta tuoda esiin juuri omaa persoonaansa. Meikki ei ole enää aikakauteen tai tyylisuuntaukseen sidottu asia, vaan jokainen voi luoda itselleen aivan omanlaisensa tavan tuoda itseään esille. Tästä huolimatta aina pinnalle nousee trendejä, joihin voi suhtautua enemmänkin ikään kuin inspiraation lähteenä omaa tyyliään etsiessä. Enää ei myöskään tarvitse pitäytyä vain yhdessä tyylissä, vaan voi aamulla laittaa businesslookiin sopivan meikin ja illalla räväyttää aivan eri tyylillä. Kuten tästä blogikirjoituksesta voit lukea, voit yhdistellä tyylejä vaikka samanaikaisestikin. Todella 20-lukulaista ajattelua!

Värikkäät meikkitrendit

Uusi vuosikymmen lisää värien iloittelua meikkivalintoihin. Nyt mustan maskaran voi unohtaa ja sen sijaan käyttää vallattomasti mitä tahansa väriä. Menneiden vuosikymmenten sininen ja vihreä palaavat takaisin käyttöön, mutta sen lisäksi voit kokeilla myös, miltä oranssit tai pinkit ripset mahtaisivat näyttää. Värivaihtoehtoja tulee lisäksi myös muihin meikkeihin. Kokeile smokey eyes -luomivärityyliä, mutta vaihda musta ja harmaa pinkin eri sävyihin ja saat aikaan todella kauniin, mutta varmasti erilaisen meikin. Astu ulos mukavuusalueeltasi ja kokeile jotain uutta. Et silti tarvitse välttämättä sinistä huulipunaa tehdäksesi vaikutuksen, riittää kun teet pieniä muutoksia omaan meikkiisi ja uskallat ottaa uusia sävyjä käyttöösi. Lisää rohkeuttasi vaikka pienillä askelilla ja vaihda kevyt huulikiiltosi hieman säväyttävämpään mattapinkkihuulipunaan. Jos olet oikein ennakkoluuloton, voit mennä hieman pidemmälle ja käyttää molemmissa silmissä eri väristä luomiväriä.

Vaihda paikkaa

Trendinä ovat nyt paitsi uudet värit, myös niiden käyttötapa. Esimerkiksi luomiväriä ei tarvitse levittää enää koko luomelle, vaan voit jättää liikkuvan luomen paljaaksi ja lisätä luomiväriä yllättävästi sen yläpuolelle. Tai vieläkin futuristisemman tyylin saavuttaaksesi voit käyttää eyelineria yläluomella luomivaon sijasta. Tai sipaise hieman neonkeltaista luomiväriä luomen sisänurkkaan tyypillisen valokynän sijasta ja saat aikaan taas aivan erilaisen lookin. Silmänurkissa usein nähtyjä kimalteita voit käyttää nyt vaikka hiusrajassa, joka korostaa kauniisti kasvojesi muotoa.